Cart
No products in the cart.
Τραβέρσα με γραμμικό σχέδιο ΠΑΖΛ της εταιρείας Regina stitch και διαστάσεις υφάσματος 40×110 και σχεδίου 30×90 εκατοστά
Διατίθεται σε ύφασμα εταμίν Κνωσός Εκρού με χρυσό.
Κεντήστε το με κλωστές κεντήματος της DMC (δεν περιέχονται στο προϊόν)
Μπορείτε να το κεντήσετε με κλωστές που σας έχουν περισσέψει από άλλα κεντήματα, ή να κάνετε τους δικόυς σας συνδυασμούς με τα χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο σας.
Τα προϊόντα Regina Stitch σχεδιάζονται, τυπώνονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα.
29,00 €
Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

| Διαστάσεις | υφάσματος 40×110 σχεδίου 30×90 |
|---|---|
| Ύφασμα | Εταμίν Κνωσός |
ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50€ (μέχρι 2 κιλά ή *ογκομετρικό)
3€ έξοδα αποστολής με courier για παραγγελίες κάτω των 50€.
ΝΕΟ* 2,60€ Αποστολή με BOX NOW Lockers | Παραλαβή 24/7 εύκολα και γρήγορα. 3,20€ για Lockers στα νησιά.
ΝΕΟ* Έκπτωση 5% για πληρωμές με κατάθεση ή κάρτα!
+ 2,5€ Χρέωση αντικαταβολής αν επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της courier.
Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες, με συνεργαζόμενη εταιρεία courier. (Σε περιόδους γιορτών ο χρόνος μπορεί να φτάσει τις 3-5 εργάσιμες)
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 2510222805 ή/και στο 6942983559
*Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με βάση τον χώρο που καταλαμβάνει ένα δέμα και όχι μόνο το πραγματικό του βάρος. Οι μεταφορικές εταιρείες χρεώνουν με το μεγαλύτερο από τα δύο, ώστε να ανταποκρίνεται στο κόστος μεταφοράς.Ο υπολογισμός του γίνεται πολλαπλασιάζοντας τις τρεις διαστάσεις του δέματος (Μ × Π × Υ) και διαιρώντας το αποτέλεσμα με το 5000. Πχ: (40 × 30 × 15) / 5000 = Ογκομετρικό βάρος σε κιλά.




Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές