Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€! * μέχρι 2 κιλά.
Κέρδισε 5% ΕΚΠΤΩΣΗ πληρώνοντας με κατάθεση ή κάρτα!
Επικοινωνήστε μαζί μας: 2510222805 - 6942983559
0 0,00 

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

View Cart Checkout

News

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΛΕΚΤΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

1027large

Ένα από τα αξεσουάρ που δεν λείπει ποτέ από μια γυναικεία ντουλάπα, είναι η τσάντα. Ή μάλλον οι τσάντες! Δερμάτινες, υφασμάτινες, πολύχρωμες ή και μονόχρωμες, απλές ή στολισμένες. Η χρήση της πολλές και ποτέ μια γυναίκα δεν τις αποχωρίζεται. Είναι το κυριότερο αξεσουάρ της γυναικείας εμφάνισης δίνοντας ένα ξεχωριστό στυλ στην γυναίκα που την κρατάει. Γι αυτό και κάθε γυναίκα έχει σχεδόν μια ολόκληρη συλλογή από τσάντες. 

Πλεκτές τσάντες

Στην συλλογή αυτή θα πρέπει να υπάρχει και μια πλεκτή τσάντα η οποία δίνει ένα μοδάτο και ξεχωριστό στυλ σε κάθε γυναίκα. Οι πλεκτές τσάντες δεν είναι μόνο χειμωνιάτικες. Είναι ιδανικές για όλη την διάρκεια του χρόνου. Tαιριάζουν με όλα τα ρούχα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Είτε για την πρωινή βόλτα στον καφέ, είτε το βράδυ για ένα ποτό.

Μεγάλη ποικιλία στις πλεκτές τσάντες 

Ακούγοντας πλεκτή τσάντα όμως, το μυαλό μας πάει κατευθείαν στο μαλλί και στην βελόνα. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχουν μόνο αυτές. Υπάρχουν πολλά και άπειρα σχέδια από πλεκτές τσάντες. Τόσο από χειροποίητη πλεκτή τσάνταπλεκτή τσάντα φάκελο, πλεκτή τσάντα με βελονάκι, πλεκτή τσάντα Boho ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble που είναι εξίσου εντυπωσιακές

Στην αγορά θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητη πλεκτή τσάνταπλεκτή τσάντα φάκελοπλεκτή τσάντα με βελονάκιπλεκτή τσάντα Boho ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble που σίγουρα θα ικανοποιήσει της απαιτήσεις σας.

Ανάλογα με την ώρα της ημέρας, το στυλ σας, την διάθεσή σας, μερικές από τις προτάσεις μας για :

  • χειροποίητη πλεκτή τσάντα
  • πλεκτή τσάντα φάκελο
  • πλεκτή τσάντα με βελονάκι
  • πλεκτή τσάντα Boho πλεκτή τσάντα πουγκί
  • πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble

είναι οι παρακάτω:

Πλεκτή τσάντα Φάκελος

plekti tsanta fakelos

Πλεκτή τσάντα με βελονάκι

1636 thickbox default Tsanta plekte roz lampse CLASSIC Handmade Liga ap ola

Πλεκτή τσάντα πουγκί

tsanta plekti pougki

Πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble

tsanta plekti bubble

Αν πάλι σας αρέσει να δημιουργείτε, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και ξεκινήστε να φτιάχνετε την δική σας πρωτότυπη ιδέα. Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα υλικά που χρειάζονται και φτιάξτε την δικιά σας μοναδική και πρωτότυπη :

  1. χειροποίητη πλεκτή τσάντα
  2. πλεκτή τσάντα φάκελο
  3. πλεκτή τσάντα με βελονάκι
  4. πλεκτή τσάντα πουγκί
  5. πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble.

Εργαλεία και Υλικά για χειροποίητη πλεκτή τσάντα

Επειδή οι πλεκτές τσάντες είναι handmade, μπορείτε να φτιάξετε χειροποίητη πλεκτή τσάντα μόνη σας εύκολα και γρήγορα με πάρα πολλούς συνδυασμούς τόσο σε σχήματα όσο και σε χρώματα. Μπορείτε να δημιουργήσετε πλεκτή τσάντα φάκελοπλεκτή τσάντα με βελονάκιπλεκτή τσάντα Boho ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble.

Για να δημιουργήσετε μια χειροποίητη πλεκτή τσάντα, εκτός από την φαντασία και μεράκι που διαθέτετε, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά. Χρησιμοποιώντας λοιπόν όλα αυτά σωστά και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες κατασκευής, το αποτέλεσμα θα είναι επαγκελματικό και η χειροποίητη πλεκτή τσάντα θα σας συνοδεύει σε κάθε σας εμφάνιση.

Νήματα

Το βασικότερο υλικό για μια χειροποίητη πλεκτής τσάντας είναι τα νήματα τσάντας. Τα νήματα είναι συνήθως συνθετικά και πρέπει να προσέξετε να είναι πολύ καλής ποιότητας. Θα πρέπει να είναι αδιάβροχα και πολύ ανθεκτικά τόσο στην αντοχή όσο και στο να καθαρίζονται. 

Βελονάκια

Το βασικότερο εργαλείο για την κατασκευή της χειροποίητης πλεκτής τσάντας. Προμηθευτείτε αρκετά νούμερα από βελονάκια  για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα πλέξης σε διάφορα είδη τσαντών όπως πλεκτή τσάντα φάκελοπλεκτή τσάντα με βελονάκιπλεκτή τσάντα Boho ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble.

Δερμάτινα μέρη 

Ο τέλειος συνδυασμός για να δημιουργήσετε πλεκτή τσάντα φάκελο, πλεκτή τσάντα με βελονάκιπλεκτή τσάντα Boho ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble είναι να συνδυάσετε το πλεκτό με το δέρμα. Υπάρχουν πολλά είδη δερμάτων. Γνήσια ή και συνθετικά δέρματα. Επιλέξτε καλή ποιότητας για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εσωτερικές επενδύσεις, ενισχύσεις, φόδρες

Ανάλογα με το είδος της χειροποίητης πλεκτής τσάντας που θέλουμε να φτιάξουμε, πλεκτή τσάντα φάκελοπλεκτή τσάντα με βελονάκιπλεκτή τσάντα Boho ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble, θα χρειαστούμε να τοποθετήσουμε στο εσωτερικό της μια φόδρα για προστασία ή και μερικές επενδύσεις για ενίσχυση όπως συνθετικό δέρμα, πλαστικό καμβά ή και δέρματα για πάτο.

Μεταλλικά αξεσουάρ

Διακοσμήστε τη χειροποίητη πλεκτή τσάντα σας με διάφορα μεταλλικά αξεσουάρ όπως μαγνητικά κουμπώματα, στριφτάρια, μεταλλικοί ανοιγόμενοι κρίκοι, λουριά ή και αλυσίδα κρατήματος. Επιλέξτε τα αντίστοιχα αξεσουάρ που ταιριάζουν στις ανάλογα με την πλεκτή τσάντα που θα φτιάξετε, είτε είναι πλεκτή τσάντα φάκελοπλεκτή τσάντα με βελονάκιπλεκτή τσάντα Boho ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble

Είδη ραπτικής και εργαλεία

Και φυσικά δεν ξεχνάμε να έχουμε πάντα μια συλλογή από τα απαραίτητα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε πλεκτή τσάντα φάκελοπλεκτή τσάντα με βελονάκι, ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble όπως ψαλίδι, βελόνες, κλωστές, καρφίτσες, μολύβι ή σαπουνάκι για ύφασμα, μεζούρα.

Η χειροποίητη πλεκτή τσάντα που θα επιλέξεις θα σε συνοδεύει στην καθημερινότητά σου. Θα είναι χρηστική και θα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλους στο look σας. Για αυτό θα πρέπει να είστε κάθε φορά σίγουρες πως όχι μόνο δένει αρμονικά αλλά και αναδεικνύει το στυλ σας.

Όλα αυτά αλλά που σας αναφέραμε παραπάνω, είτε πρόκειται  να είναι υλικά κατασκευής ( νήματα, βελόνες, μεταλλικά στοιχεία )  είτε έτοιμες χειροποίητες πλεκτές τσάντες, πλεκτή τσάντα φάκελοπλεκτή τσάντα με βελονάκιπλεκτή τσάντα Boho ή και ακόμα πλεκτή τσάντα πουγκί, απλή ή και πλεκτή τσάντα με πλέξη bubble θα τα βρείτε στο κατάστημά μας www.ligaapola.gr. Μεγάλη ποικιλία από νήματα και κορδόνια, πάρα πολλές δερμάτινες βάσεις και πάτους, χερούλια, λουριά, μεταλλικές αλλά και κοκάλινες αλυσίδες. Επίσης θα βρείτε διάφορα ενισχυτικά, αυτοκόλλητα και φόδρες, πλαστικό καμβά, κουμπώματα, μαγνήτες αλλά και μεταλλικά διακοσμητικά για να στολίσεις την δικιά σας πρωτότυπη και μοναδική χειροποίητη πλεκτή τσάντα σου και να ξεχωρίζει!!

You might be interested in …

Το Newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες μας προσφορές!